AIRPORT RIDERS 

CALL Tel 032363838 - Mob 0032471134199 -Online BookingDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Airport Taxi| Luchthavenvervoer Antwerpen

Goedkope luchthavenvervoer van/naar luchthaven Zaventem

Nationale Luchthavens

Zaventem (Brussel Nationaal)

Antwerpen (Deurne Luchthaven)           

Luik (Liege – Bierset)     

Charleroi (Brussels South)

Ostend-Bruges (Nationaal Airport)

European Airport Taxi |Luchthavenvervoer

Denemarken     

Kopenhagen

Duitsland

Berlijn, Dusseldorf , Frankfurt, Hamburg, Keulen, München

Frankrijk

Lyon, Parijs, Rijsel

Luxemburg

Luxemburg        

Nederland

Denhaag, Eindhoven, Rotterdam, Schiphol

Zwitserland

Zürich

Luchthavenvervoer Zaventem | Airport Taxi Ariport Riders

Brussels Airport Luchthavenvervoer Airport Taxi Airport Riders

Luchthaven Zaventem (Brussel Nationaal)

Brussels Airport (ICAOEBBRIATABRU, meestal Luchthaven ZaventemLuchthaven Brussel-Nationaal of Brussel-Nationale Luchthaven, in het Frans Aéroport de Bruxelles-National) is de nationale luchthaven van België.

Met in 2014 een oppervlakte van circa 1245 hectare, zo'n 231.000 vliegbewegingen en ruim 21 miljoen passagiers, is Brussels Airport de grootste luchthaven van België. De luchthaven ligt in Vlaams-Brabant op het grondgebied van de gemeenten ZaventemMachelen en Steenokkerzeel; de hoofdstad Brussel ligt op 12 kilometer afstand. De luchthaven wordt geëxploiteerd door "The Brussels Airport Company", voorheen beter bekend onder de afkorting BIAC. De grootste aandeelhouders van The Brussels Airport Company zelf zijn het Canadese pensioenfonds Ontario Teachers’ Pension Plan met 39% van de aandelen en de Australische groepMacquarie met 36%, de resterende 25% + 1 aandeel is in handen van de Belgische staat. Van 2004 tot 2011 had Macquarie Airports (MAp) 75% van de aandelen. (Ref. Wikipedia)Airport Taxi, Luchthavenvervoer, Luchthavenvervoer Antwerpen, European Airports Taxi, Luchthavenvervoer Charleroi, Luchthavenvervoer Zaventem, Luchthavenvervoer Luik