Taxi Merksem

Taxi Merksem is zeer ervaren op gebied van taxivervoer

Taxi Merksem nodig? Als u een taxibedrijf zoekt om in Merksem te komen of te vertrekken, dan kan u rekenen op de dienstverlening van Taxi De Airport Riders, een comfortabele, luxe taxi die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis of vakantie te beginnen en te eindigen. Bij Airport Riders Taxi Merksem kunt u eenvoudig een taxi online boekenOnze prijzen zijn inclusief de chauffeur, voertuig, kilometers en belastingen.   Airport Taxi Merksem heeft voldoende service, kwaliteit en capaciteit om al uw personenvervoer perfect te verzorgen en geeft de persoonlijke aandacht die u verdient

Zakelijk vervoer van en naar Merksem

Airport Riders Taxi Merksem is een ervaren aanbieder van zakelijk vervoer. Kies voor onze zeer comfortabele wagens, die u volledig discreet naar uw plaats van  bestemming brengen. kies voor onze speciale VIP-reizen, of zorg ervoor dat uw zakenrelaties geen omkijken  hebben naar het vervoer.Onze representatieve chauffeurs zorgen voor een heerlijk ontspannen rit, zodat u een belangrijk gesprek kunt voorbereiden, of u bij kommen van een belangrijk meeting of vergadering.

Luchthaven Taxi

taxi merksemDe chauffeurs van  Airport Riders Taxi Merksem rijden op rekening voor uw Bedrijf, zodat u aan het eind  van de maand een overzichtelijk factuur ontvangt voor alle ritten die u bij ons heeft gemaakt. U kunt uw Boeking gewoon online  doorgeven, waardoor u er nauwelijks omkijken naar heeft. Air Port Riders Taxi staat voor ongekend gemak, uitgebreide luxe en natuurlijk een snelle, maar veilige rit. 0471/ 13 41 99.  Wij bieden Taxi vervoer aan  van en naar de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Luik , Antwerpen ...

Als gerenommeerd taxibedrijf voor Anwterpen en omgeving zijn wij de aangewezen aanbieder van kwaliteit en een vriendelijke ritprijs. De chauffeurs van Airport Riders zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste klas service te verlenen.

Contact

Een Taxi Merksem nodig? Neem gerust contact op om uw rit te reserveren. Taxi Merksem is het taxibedrijf voor Antwerpen en omgeving dat 24/24 - 7/7 voor u klaar staat.  Een taxi naar de luchthaven van Zaventem of een rit naar een Nederlandse luchthaven. Het kan allemaal!

CALL Tel 032363838 - Mob 0032479324567   Online Booking  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags:

Luchthavenvervoer Ekeren - Luchthavenvervoer Schoten - Luchthavenvervoer Merksem - Luchthavenvervoer Kapellen Luchthavenvervoer Brasschaat - Luchthavenvervoer AntwerpenTaxi-Merksem - Taxi Brasschaat  -Taxi Kapellen - Taxi Merksem - Taxi schoten - Taxi Ekeren

Prijzen voor een taxi vanuit regio Antwerpen (Merksem)

Zowel voor het vervoeren van personen vanuit de regio Antwerpen naar Antwerp Airport, Brussels Airport, Charleroi Airport of andere luchthavens, alsook voor ritten naar het buitenland hanteren wij vaste tarieven. Wij gebruiken éénzelfde tarief voor zowel ritten overdag als 's nachts. Contacteer ons indien uw bestemming niet vermeld staat.

Praktisch

Alle prijzen gelden per rit (en dus niet per persoon).
Wachtgeld per uur : 10 EUR
Parking wordt steeds betaald door de klant

 

 

like us on facebook luchthavenvervoer 

LUCHTHAVENVERVOER

airportriders quality luchthavenvervoer

Comfortabel en flexibel 
De chauffeurs van Airport Riders zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste klas service te verlenen.
Prettig aan dit zakelijk vervoer is dat u zelfs nog 4 uur voordat u vertrekt kunt reserveren, zowel online als telefonisch.
 
CALL Tel 032363838
Mob 0032479324567
 

 

antwerpen taxi luchthavenvervoer airport riders