Ga je voor een airporttaxi of met eigen auto naar het airport?

Je hebt een vlucht geboekt en vraagt je af wat je beter kunt doen: een airporttaxi boeken of met je eigen auto naar het vliegveld. Het ene is niet beter dan het andere. Wat jij kiest hangt af van wat jij prettiger vindt. Hieronder lees je alles over met de airporttaxi naar het vliegveld gaan en de mogelijkheden van parkeren op airport Eindhoven. Als je zelf met de auto gaat en je auto bij het vliegveld wilt parkeren, kun je gebruikmaken van de Airportdeal. Ook hierover lees je in deze blog.

 

Met de airporttaxi naar Eindhoven airport

Als je niet al te ver van het vliegveld vandaan woont, kan het voordelig zijn om te kiezen voor een airporttaxi als vervoersmiddel. Je kiest dan zelf voor een luchthaventaxi die jou naar het vliegveld brengt en eventueel ook weer ophaalt. Voordelen van kiezen voor een airporttaxi boven eigen vervoer zijn:

 

  • Het is een comfortabele en snelle manier van reizen.
  • Je bespaart op parkeerkosten.
  • Je hoeft niet ver te sjouwen met je bagage, wordt bij de deur van het vliegveld afgezet.

 

Of de airporttaxi voor jou een voordelige manier is om te reizen hangt sterk af van waar je vandaan komt en hoeveel geld je wilt besteden. Een korte taxirit kan voordeliger zijn dan de parkeerkosten. Een langere taxirit valt vaak veel duurder uit dan parkeren bij het vliegveld.

 

De mogelijkheden van parkeren Eindhoven airport

Als je ervoor kiest om met de auto naar het vliegveld te gaan, dan heb je volop parkeermogelijkheden. Parkeren Eindhoven airport kan bij vele parkeeraanbieders. Al deze aanbieders hebben een eigen afstand tot het vliegveld, service en prijs. Vaak is het zo dat wanneer je voor een aanbieder kiest die zijn parkeerplaats dichter bij het vliegveld heeft, je hogere kosten betaalt. Voor een overdekte parkeerplaats betaal je uiteraard ook een hogere prijs. Wil je op je kosten voor parkeren Eindhoven airport besparen, dan kies je dus het beste voor een onoverdekte parkeerplaats op grotere afstand van het vliegveld. Maar dan staat je auto uiteraard wel minder beschermd geparkeerd. Het is maar net wat je voorkeur heeft.

 

Hoe werkt Airportdeal?

Omdat de mogelijkheden van parkeren op Eindhoven airport zo groot zijn, is er Airportdeal. Hiermee kun je eenvoudig het parkeren bij het vliegveld Vergelijken en Vastleggen, zodat je op de dag van vertrek je auto gemakkelijk kunt Voorrijden en kunt gaan Vliegen. Hieronder worden de vier V’s van de deal nader omschreven.

 

  • Vergelijken: Je vergelijkt alle aanbieders. Dat doe je op basis van beschikbaarheid, prijs, afstand tot de terminal en service.
  • Vastleggen: Je kiest de aanbieder die aan jouw wensen voldoet en reserveert deze binnen enkele minuten.
  • Voorrijden: Je rijdt op de dag van je vlucht naar de parkeerplaats van de door jou uitgekozen aanbieder en parkeert daar je auto.
  • Vliegen: Je kunt gaan vliegen, terwijl de airportaanbieder voor je auto zorgt. Je auto is gegarandeerd in goede handen!