Veel voordelen van het gebruik van GPS-tracking voor taxibedrijven

Taxi’s vormen een groot deel van het transportsysteem in grote steden. Grote steden, zoals Chicago, kunnen wel 6.000 taxi’s op de weg hebben. Tegenwoordig hebben veel taxivloten hun eenvoudige bediening en doorstroming te danken aan een GPS tracker auto en GPS-volgsysteem. Taxiklanten hoeven niet doelloos rond te dwalen op zoek naar een taxi of eeuwig te wachten tot er een arriveert.

GPS-tracking voor taxibedrijven

Taxibedrijven staan ​​voor de uitdaging om het brandstofverbruik te verminderen en tegelijkertijd de efficiëntie van hun voertuigen te verbeteren. Een op maat gemaakt realtime GPS-volgsysteem biedt het hoogste controleniveau over een taxivloot.

Aangezien stiptheid een groot probleem is voor taxiklanten, moet het GPS-volgsysteem de taxi kunnen lokaliseren die zich het dichtst bij een bepaalde bestemming bevindt om een ​​taxi te sturen voor een snelle ophaling. Het kan ook worden gebruikt om de klant een realtime schatting te geven van wanneer de taxi op zijn locatie zal aankomen. Dit resulteert in veel blijere klanten.

Er zijn veel voordelen aan GPS-tracking voor taxibedrijven, waaronder:

  • Verbeterde taxi-afhandeling en routebeheer
  • Verbeterde klantenservice
  • Realtime updates
  • Betere controle over de activiteit
    van de bestuurder (ongeacht de afstand van de bestuurder tot de hub)
  • Verhoogde winstgevendheid
  • Historische kilometerregistraties
  • Herstel van diefstal

Taxibedrijven realiseren zich nu dat realtime GPS-tracking de beste methode is om hun taxi’s te beheren. Bedrijven weten 24/7 precies waar elke taxi is, waardoor ze hun bedrijfskosten en winstbeheer beter kunnen beheersen. Het maken van beter geïnformeerde keuzes over het bedrijf zal het taxibedrijf concurrerender maken.

GPS-volgsystemen zijn een must voor alle taxibedrijven om hun taxivloot goed te kunnen beheren. Eigenaren hoeven zich geen zorgen te maken dat chauffeurs ongeautoriseerde remmen of routes nemen. Realtime tracking kan taxibedrijven helpen meer geld te verdienen door de klantenservice te verbeteren, de productiviteit te verbeteren en de kosten te verlagen.

Auto camera

Auto bewakingscamera’s is een auto camera  die geschikt is voor de beveiliging van uw auto of andere eigendommen. Wij krijgen veel vragen van mensen die op zoek zijn naar een beveiligingscamera die het bekrassen en/of vernielen van een auto kan filmen. Er zijn veel verschillende auto bewakingscamera varianten, maar eigenlijk maar enkele die geschikt zijn voor het bewaken van auto’s. De auto beveiligingscamera’s die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als ’s nachts uw auto is beveiligd.